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Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11532/4686
Title : Elaborando la masa de los gañotes
Author : Olivi, Alessandra
Date issued: 19-Apr-2009
Source: Proyecto Atlas del Patrimonio Inmaterial de Andalucía
Proyecto Ambrosía: Europeana Food and Drink
Heritage asset: Elaboración gañotes (5304009)
Province: Sevilla
Municipality: Constantina Constantina
Thematic descriptors: Sierra Norte de Sevilla
Alimentación y sistemas culinarios
Repostería
Rights: © Instituto Andaluz del Patrimonio Histórico
Rights URL: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.es
Date accessioned: 2014-10-06T17:16:31Z
Date available: 2014-10-06T17:16:31Z
Format: Digital: medidas: 2592 x 3888tamaño: 29 MB formato: TIFF
Signature : 70/0114936
URI: http://hdl.handle.net/11532/4686
Appears in Collections: Patrimonio Inmaterial
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