Junta de Andalucía Instituto Andaluz del Patrimonio Histórico Consejería de Cultura Directorio Institucional de la Cultura Logo Logo ReA

REPOSITORIO DE ACTIVOS DIGITALES

Depósito de documentos digitales reúne, difunde y preserva la documentación generada en los proyectos y actividades del Instituto Andaluz del Patrimonio Histórico.

Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/11532/7713
Title : Preparación de la carne de cerdo para la elaboración de chacinas
Author : Ortiz Amores, Mª del Rosario
Date issued: 19-Nov-2010
Source: Proyecto Atlas del Patrimonio Inmaterial de Andalucía
Proyecto Ambrosía: Europeana Food and Drink
Heritage asset: Producción de chacinas (194947)
Describe in detail: https://guiadigital.iaph.es/bien/inmaterial/194947
Province: Granada
Municipality: Zagra Zagra
Thematic descriptors: Poniente Granadino
Alimentación y sistemas culinarios
Rights: © Instituto Andaluz del Patrimonio Histórico
Rights URL: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/deed.es
Date accessioned: 2014-10-06T17:38:51Z
Date available: 2014-10-06T17:38:51Z
Format: Digital: medidas: 2622 x 3937tamaño: 30 MB formato: TIFF
Signature : 70/0117968
URI: http://hdl.handle.net/11532/7713
Appears in Collections: Patrimonio Inmaterial
Files in this Item:
File Description Size Format  
70_0117968.jpg191,77 kBJPEGThumbnail
View

Items from IAPH are protected by copyright, all rights reserved, unless otherwise indicated.

Export item



Related Items

The Hidden Face of Cultural Heritage: a science window for the dissemination of elementary knowledge of risk and vulnerability in cultural heritage

Ortiz Calderón, Pilar; Ortiz Calderón, María del Rocío; Martín Ramírez, José María; Rodríguez-Griñolo, Rosario; Vázquez González, María Auxiliadora; Gómez Morón, Auxiliadora; Sameño Puerto, Marta; Loza Azuaga, Maria Luisa; Guerra, Carmen; Macías Bernal, Juan Manuel; Becerra, Javier

Recogida del Abanderado

Ortiz Amores, Mª del Rosario